Váš dobrý skutek

Domů / Váš dobrý skutek
Dětské centrum Domeček

Váš dobrý skutek

Když se rodičům narodí dítě se závažným zdravotním stavem, ztratí půdu pod nohama a jejich svět se obrátí naruby. V tomto okamžiku je zde pro ně Dětské centrum Domeček a jeho skvělý tým, který jim pomůže zvládnout to, co si nedokážeme ani představit, že bychom museli zvládat.

Pro děti, které potřebují stálou péči a lékařský i odborný dozor, poskytuje 22 lůžek a skvělé tety, které pracují v 12hodinových směnách. Takže každá teta může dětem přečíst pohádku na dobrou noc, utišit jejich zlé sny a popřát jim dobré ráno.

Rodičům, kteří mají svět naruby, přijedou poskytnout odlehčovací službu, aby si mohli odpočinout a předešli tak syndromu vyhoření. Dětem, které mohou i přes svou nemoc zůstat se svou rodinou doma, přijíždějí pomáhat s fyzioterapií a ošetřit je.

Tým Dětského centra Domeček jsou lidé, kteří se k sobě chovají jako rodina a svépomocí udržují Domeček v chodu. Ne vše lze pokrýt dotacemi, a v mnoha věcech potřebují pomoc. Proto jsme se letos rozhodli, že jim chceme pomoci, a hlavně vám všem ukázat, že instituce jako Domeček existují, a i když jsou odborníci ve svém oboru, stále potřebují pomoc odjinud.

Domeček nyní potřebuje zakoupit speciální lůžka od společnosti Linet, odsávačku hlenů a další. Proto 50 % z vybraného vstupného bude věnováno Dětskému centru Domeček.

50% z vybraného vstupného bude věnováno Dětskému centru Domeček